Lokala energibolag börjar samverka

Energibranschen har under en lång tid präglats av centraliserade internationella energikoncerner som lever mycket långt från både kund och vårt gemensamma samhälle.

De lokala energibolagen ENA Energi AB och Upplands Energi AB som båda har ett starkt kundfokus samt lever och verkar mitt bland kunderna vill kliva fram och bli det självklara lokala alternativet. ENA Energi AB och Upplands Energi AB har därför påbörjat ett samverkansarbete. Syftet med samverkan är att tillsammans erbjuda alla kunder i Enköpingsområdet en helhetslösning gällande kundens energibehov och de energiprodukter som kunderna efterfrågar.

–   Vi har sökt efter ett energiföretag som kan samverka med oss samt komplettera vår energiportfölj och även matcha våra högt ställda krav på kund- och miljöfokus berättar Tomas Ulväng, VD på ENA Energi i Enköping.  I och med samverkan med Upplands Energi kan vi nu erbjuda alla våra kunder fler energiprodukter, tex solel, energideklarationer, elavtal osv fortsätter Tomas.

– Det ska bli mycket spännande och stimulerande att samverka med ENA Energi. Vi kan tillsammans erbjuda en produktportfölj som är mycket omfattande, allt från värme till el med tillhörande produkter. Våra varumärken är starka och företagen har en närhet till kunderna, konkurrenskraftiga priser samt en lokal och enastående kundservice som är lite utöver det vanliga i vår bransch.  Jag ser fram emot vår samverkan och att få chansen att visa alla kunder i Enköpingsområdet att vi lokala energibolag kan erbjuda mycket bra lösningar säger Joacim Eronen VD Upplands Energi.

Om Roland Nordqvist

Roland Nordqvist, journalist i Enköping sedan 1993. Yrkesverksam i ett halvt
sekel. Även känd som skådespelare. Google+

Lämna en kommentar

*