Första bloggaren på Enköpingssidan

Det här är det första publicerade blogginlägget på Enköpingssidan. Har du något att skriva om som kan intressera andra, till exempel sport, entreprenörsskap eller ekonomi kontakta Enköpingssidan för att få din egen blogg och nå ut till många läsare varje dag.

Vad roligt att du tittar in här. Tänk att oktober snart är slut. Man hinner inte riktigt med. Men pyssla, det hinner jag alltid med :) man ska göra det man brinner för och älskar att göra.

Jag gjuter mycket med gips. Här är några exempel på vad jag gjort. Oftast blir det änglar. För man kan ju inte få för många änglar heller =)

Gipsgjutning 1

Gipsgjutning 2

Gipsgjutning 3

Gipsgjutning 4

Hoppas att du kommer tillbaka igen och ha en trevlig dag.

Kram Nadja

Om Nadja Fridström

Jag heter Nadja och är en pyssel tokig tjej som älskar änglar. Det går inte en enda dag utan att jag pysslar med något. Jag är 29 år och har en underbar familj med man och fyra barn. Min dröm är att kunna inspirera andra och sprida glädje med det jag gör. Så jag hoppas att du vill följa mig och att jag kan inspirera dig. Kram Nadja

Lämna en kommentar

*